Lessen & Workshops

 

hormoon yoga flow

Door de stress en de hectiek van ons dagelijks leven raken we geestelijk en lichamelijk oververhit waardoor we teveel stress-hormonen aanmaken. Dat maakt opgefokt, nerveus, geeft buikvet, hoge bloeddruk, een verstoorde cyclus en overgangsproblemen. Het geheel van hormoon-flow yoga geeft je de gelegenheid in contact te komen met de rust, de schoonheid en de kracht in jezelf!

21. Week 6 - Blijf mooi - Deel A Introductie.00_00_18_22.Still002.jpeg

Heb je PMS, andere menstruatieklachten, overgangs of fertiliteitsproblemen? Dan zijn de wekelijkse lessen misschien iets voor jou. Maar ook gewoon wekelijkse inspiratie of lekkere hormoonyoga kunnen reden zijn de lessen te volgen. Heb je behoefte aan intensievere hormoonflow-yoga beoefening? Daarvoor worden regelmatig workshops georganiseerd.

Sylvia_hormoonworkshop.jpg

de lessen

Hierin besteed ik behalve aan de klassieke hormoonserie aandacht aan de meer verkoelende yoga, door verzachtende, reinigende yogaflows.

Dag en tijd:

Vanaf 10 september

Dinsdagavond van 17.30-18.45uur
Vrijdagochtend van 10.00 - 11.15 uur

Locatie
BlueBirds Yoga, Louise Wentstraat 186 Amsterdam

Opgeven
Proefles, € 10 even aanmelden bij Bluebirds of even bellen: 020 7859179

Inschrijven voor wekelijkse les

10-rittenkaart € 99

NB
Als je komt wegens bepaalde klachten, raad ik aan die vooraf met mij te communiceren, in ieder geval bij hormoon-gerelateerde borstkanker of ernstige endometriose

 
workshop.jpg

de workshops

Hierin leer ik je in 3 lesmiddagen de oefeningen van Dinah Rodrigues, aangevuld met nieuwe inzichten. Je krijgt de oefeningen mee op papier om thuis te oefenen. Elke lesmiddag wordt aangevuld een korte voedingssessie van een halfuur door Laura Tjon Tsoe Jin.
Na afloop kun je verder de wekelijkse hormoonflow-yogalessen volgen, of doorstromen naar de docentenopleiding.

De workshops worden gegeven in Bluebirds. Kijk op hun website voor verdere details (les-data en adres) of bel op 020 7859179.

De serie oefeningen maar dan zonder voedingssessie kan ook geleerd worden bij mijn assistente Jessica vd Slot in één dag . 1 september of 9 november.Kijk op haar website Leef Yoga voor de details.

Waardering
De Vereniging Yogadocenten Nederland waardeert voltooiing van de workshop met 5 accreditatie-punten.