Opleiding Hormoon Yoga

Sylvia; "Ik wil yogadocenten graag een kans geven het hormoonsysteem van vrouwen zo goed mogelijk te begrijpen. Ook wil ik door het aanbieden van yoga uit allerlei tradities de kennis en vaardigheid van yogadocenten vergroten en hen inspireren."

De opleiding bestaat uit zes lesdagen en een jaarlijkse facultatieve bijscholingsdag. 

In de eerste drie lesdagen wordt de serie van Dinah Rodrigues intensief behandeld, aangevuld en uitgediept door mij. Je leert drie speciale vrouwen qigongs en vrouwen zonnegroeten en een maangroet. In les twee en drie wordt een stukje van de serie gedoceerd door de studenten om didactiek en lesmethode te toetsen. Over deze serie worden 100 vragen gesteld, die thuis beantwoord mogen worden. Vanaf les 4 krijg je daar de tijd voor.

Lesdag 4, 5 en 6 leer je de drie speciale chi-gongs voor vrouwen, die je in de eerste drie lesdagen al krijgt aangereikt om stress te reduceren en hormoon gerelateerde oefeningen uit het taoïsme en uit andere yogadisciplines. Op de laatste lesdag ontvang je, als alle zes lesdagen gevolgd zijn, het certificaat.

Tot slot kun je nog kiezen voor twee facultatieve bijscholingsdagen waarin de fusion-hormoonyoga wordt aangevuld met nieuwe technieken. 

Er worden een literatuurlijst en een syllabus aangeboden. De opleiding wordt afgesloten met het leren maken - en geven van volledige lessen fusion-hormoonyoga.

Opleiding Hormoon yoga

Waardering opleiding

Door de VYN wordt de opleiding beloond als bijscholing met 36 punten.

 


data 2018

De opleiding is op zondagen van 13.00- 18.00 uur.

adres:

Bluebirds Yoga Amsterdam

Louise Wentstraat 186

1018 MS

Opleidingen 2019:

Zondag 24 februari,10 maart,14  april,

26 mei , 23 juni en 7 juli

Deze opleiding is bijna vol!

Volgende opleiding:

15 en 29 september

13 oktober

3 en 17 november

8 december

 

flowerjpg.jpg

de kosten

  • Workshop hormoonyoga: € 70,- (incl. 6% BTW).

  • Terugkomsessie €30,- te voldoen aan Jessica (van LeefYoga)

  • Opleiding: € 690,- (incl. 21% BTW); inclusief lesmateriaal en examen.

  • Facultatieve bijscholingsdagen: € 85,- (incl. 21% BTW)

Betaling opleiding en bijscholingsdagen op rekeningnummer NL96 INGB 0006 698082 t.n.v. S.I. Mullaart-Bonn.

Bij afmelding een maand van tevoren wordt 30% in rekening gebracht. Bij afmelding een week van tevoren wordt 50% in rekening gebracht. 

Nadat je je opgegeven hebt dient er € 50,- aanbetaald te worden.Dit bedrag wordt afgetrokken van het totale bedrag bij betaling van de factuur bij aanvang van de opleiding. Na aanbetaling graag een e-mail sturen met daarin de naam waarop je je aangemeld hebt én de naam waaronder je betaald hebt (soms verschillen deze en kan ik de naam niet thuisbrengen).

Let wel:

Bij deze opleiding moeten alle zes lessen gevolgd worden. Bij ziekte of overmacht kan de gemiste lesdag ingehaald worden bij de volgende opleiding of eventueel kan er kan een privé sessie van 2 uur afgesproken worden (€85,-incl. 21 % BTW)

studioleef.JPG

Lokatie

Leef Yoga
Derde Oosterparkstraat 86
Amsterdam

 

inschrijven?

Amsterdam

Stuur een mail naar
info@fusionyoga.nl
Let op: de opleiding is bedoeld voor yogadocenten met een erkende opleiding die een workshop hormoonyoga hebben gevolgd en beschikken over een goede gezondheid. Bij opgave graag de naam van de gevolgde opleiding vermelden.

Na inschrijving krijg je zes weken voor de opleiding begint, instructies over het beoefenen van de klassieke hormoon serie.