Lessen & Workshops

 

hormoon yoga flow

Door de stress en de hectiek van ons dagelijks leven raken we geestelijk en lichamelijk oververhit waardoor we teveel stress-hormonen aanmaken. Dat maakt opgefokt, nerveus, geeft buikvet, hoge bloeddruk, een verstoorde cyclus en overgangsproblemen. Het geheel van hormoon-flow yoga geeft je de gelegenheid in contact te komen met de rust, de schoonheid en de kracht in jezelf!

21. Week 6 - Blijf mooi - Deel A Introductie.00_00_18_22.Still002.jpeg

Heb je PMS, andere menstruatieklachten, overgangs of fertiliteitsproblemen? Dan zijn de wekelijkse lessen misschien iets voor jou. Maar ook gewoon wekelijkse inspiratie of lekkere hormoonyoga kunnen reden zijn de lessen te volgen. Heb je behoefte aan intensievere hormoonflow-yoga beoefening? Daarvoor worden regelmatig workshops georganiseerd.

Sylvia_hormoonworkshop.jpg

de lessen

Hierin besteed ik behalve aan de klassieke hormoonserie aandacht aan de meer verkoelende yoga, door verzachtende, reinigende yogaflows.

Dag en tijd:
Vrijdagochtend van 10.00 - 11.15 uur

Locatie
BlueBirds Yoga, Louise Wentstraat 186 Amsterdam

Opgeven
Proefles, € 10

Inschrijven voor wekelijkse les

10-rittenkaart € 99

NB
Als je komt wegens bepaalde klachten, raad ik aan die vooraf met mij te communiceren, in ieder geval bij hormoon-gerelateerde borstkanker of ernstige endometriose.

 
workshop.jpg

de workshops

Hierin leer je de serie oefeningen van Dinah Rodrigues, aangevuld met nieuwe inzichten. Je krijgt de oefeningen mee op papier om thuis te oefenen.
Na afloop kun je verder de wekelijkse hormoonflow-yoga lessen volgen om je hormoonschommelingen in balans te houden, of doorstromen naar de docenten-opleiding.
Vrouwen die de opleiding niet gaan volgen, kunnen op aanvraag nog een aanvullende terugkom-sessie krijgen.
De workshops worden gegeven door mijn assistente Jessica Slot en door mijzelf. Inhoudelijk zijn ze gelijk, maar de vorm verschilt. Bij mij is de workshop verdeeld over 3 zondagmiddagen. Bij Jessica beslaat de workshop een enkele volle dag.

Data
Op zondag 2, 16 en 30 juni 2019 worden van 15.00-18.00 uur workshops gegeven door Sylvia bij Bluebirds Yoga. Kijk op hun website voor verdere details.

De eerst volgende dagworkshop bij Jessica vindt plaats op 23 juni 2019 bij Leef Yoga. Kijk op haar website voor de details.

België
In België kun je de workshop doen bij: Anne van de Velde, Yoga So Ham

Waardering
De Vereniging Yogadocenten Nederland waardeert voltooiing van de workshop met 5 accreditatie-punten.