Opleiding Hormoon Yoga

Sylvia; "Ik wil yogadocenten graag een kans geven het hormoonsysteem van vrouwen zo goed mogelijk te begrijpen. Ook wil ik door het aanbieden van yoga uit allerlei tradities de kennis en vaardigheid van yogadocenten vergroten en hen inspireren."

De opleiding bestaat uit zes lesdagen en een jaarlijkse facultatieve bijscholingsdag. 

In de eerste drie lesdagen wordt de serie van Dinah Rodrigues intensief behandeld, aangevuld en uitgediept door mij. Je leert drie speciale vrouwen qigongs en vrouwen zonnegroeten en een maangroet. In les twee en drie wordt een stukje van de serie gedoceerd door de studenten om didactiek en lesmethode te toetsen. Over deze serie worden 100 vragen gesteld, die thuis beantwoord mogen worden. Vanaf les 4 krijg je daar de tijd voor.

Lesdag 4, 5 en 6 leer je de drie speciale chi-gongs voor vrouwen, die je in de eerste drie lesdagen al krijgt aangereikt om stress te reduceren. Tevens krijg je hormoon gerelateerde oefeningen uit het taoïsme en uit andere yogadisciplines. Op de laatste lesdag ontvang je als alle zes lesdagen gevolgd zijn het certificaat.

Tot slot kun je nog kiezen voor twee facultatieve bijscholingsdagen waarin de fusion-hormoonyoga wordt aangevuld met nieuwe technieken. Je mag één opleidingsdag missen door overmacht, maar die moet dan wel ingehaald worden in de volgende opleiding of eventueel in een privéles van ongeveer twee uur.

Er wordt een literatuurlijst en twee syllabi aangeboden. De opleiding wordt afgesloten met het leren maken en geven van volledige lessen fusion-hormoonyoga.

sylvia2.jpeg

Waardering opleiding

De opleiding wordt erkend door de VYN als bijscholing met 36 punten. (incl.voorbereidende workshop)

 

data 2018

Opleiding is op een zondag van 13.00 - 18.00 uur.

Plaats:

Bluebirds Yoga

Louise Wentstraat 186

1018 MS Amsterdam

Zondag 23 sept., 28 okt. , 25 nov., 16 dec., 20 jan., 10 feb.

DEZE OPLEIDING IS VOL

data 2019 

24 febr., 10 maart, 14 april, 26 mei, 23 juni en 7 juli

Er zijn nog plekken vrij!

yogaflower.jpg

de kosten

  • Workshop hormoonyoga: € 70,- (incl. 6% BTW).

  • Terugkomdag €30,- te voldoen aan Jessica (van LeefYoga)

  • Opleiding: € 690,- (incl. 21% BTW); inclusief lesmateriaal

  • Facultatieve bijscholingsdagen: € 85,- (incl. 21% BTW)


Betaling opleiding en bijscholingsdagen op rekeningnummer NL96 INGB 0006 698082 t.n.v. S.I. Mullaart-Bonn.
Als door overmacht of ziekte afgezegd moet worden, worden de kosten in rekening gebracht. Bij afmelding een maand van tevoren wordt 30% in rekening gebracht. Bij afmelding een week van tevoren wordt 50% in rekening gebracht.

Nadat je je opgegeven hebt dient er € 50,- aanbetaald te worden. Na aanbetaling graag een e-mail sturen met daarin de naam waarop je je aangemeld hebt én de naam waaronder je betaald hebt (soms verschillen deze en kan ik de naam niet thuisbrengen).

studioleef.JPG

Lokatie

Leef Yoga
Derde Oosterparkstraat 86
Amsterdam

 

inschrijven?

Stuur een mail naar
info@fusionyoga.nl
Let op: de opleiding is bedoeld voor yogadocenten met een erkende opleiding die een workshop hormoonyoga hebben gevolgd en beschikken over een goede gezondheid. Bij opgave graag de naam van de gevolgde opleiding vermelden.